Sul filo del rasoio aftershave balsem van Proraso
Sul filo del rasoio aftershave balsem van Proraso
Met de nieuwe serie Sul filo del Rasoio komt Proraso met een nieuwe moderne serie scheerproducten. Modern in ontwerp en nieuw in samenstelling, maar wel met de onovertroffen 'oude' kwaliteit.
Deze Proraso after shave balsem kalmeert en verzacht de branderige huid (scheerbrand) na het scheren en wordt daarom ook wel scheerbrand balsem genoemd. Deze aftershave balsem bevat druivenpitolie en defensil om de huid te vernieuwen en te beschermen. De balsem trekt snel in, is niet vet en heeft een frisse, decente geur.

Ludovico Martelli is met het merk Proraso al jaren een begrip in wereld van de scheerproducten.
€ 10,16
×
Proraso vloeibare aftershave crème
Proraso vloeibare aftershave crème
Deze vloeibare after shave crème van Proraso is rijk aan hazelnoot en vitamine E en bevat geen alcohol. De crème combineert de voordelen van een balsem met de voordelen van een aftershave crème. Deze Proraso alcoholvrije aftershave crème verzacht, bevochtigt en maakt de huid zacht. Door het ontbreken van alcohol is deze vloeibare crème bijzonder geschikt voor de gevoeligste huid.
Fles van 100 ml

Hoe te gebruiken?

Breng een kleine hoeveelheid vloeibare Proraso aftershave crème direct na het scheren met de handen op de huid aan.Zelfs de meest geïrriteerde huid voelt na het scheren weer fris en zacht aan!
€ 13,72
€ 12,98
×