Fresh up
Fresh up
Goud van oud!
Fresh Up tintelfris en huidversterkend. Oók na het elektrisch scheren. Fresh Up is de enige vloeibare after shave met een depper, het spons kussentje dat morsen onmogelijk maakt. Fresh Up After Shave geeft na het scheren onmiddellijk een fris en verzorgd gevoel.

Speciale ingrediënten als menthol en hamamelis virginiana verzorgen en verkoelen de huid na het scheren. Hamamelis virginiana heeft bovendien een verzachtende werking en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid na het scheren. Glycerine heeft een vochtregulerende werking en zorgt voor een glad huidgevoel na iedere scheerbeurt.
Een product van Royal Sanders

Flesje van 50 ml

Extra korting van 10%: gebruik code 1324510 bij het afrekenen (geldig t/m 30 september en zo lang de voorraad strekt)
€ 5,74
×
Fresh Up is sinds jaar en dag een icoon in de wereld van mannengeuren en is één van de meest succesvolle en memorabele geuren aller tijden. Fresh-Up kent zijn oorsprong in de jaren ’30 en is een merk met een lange traditie rondom het scheermoment. Pre-Shave vóór het (elektrisch) scheren, Shaving Foam om mee te scheren en After Shave voor de verzorging en verfrissing na de dagelijkse scheerbeurt.
FreshUp was de eerste moderne aftershave van Nederland met het unieke, revolutionaire depper systeem dat sindsdien al generaties lang gebruikt wordt. Een product van Royal Sanders