Prijs

De op deze website vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW en blijven van toepassing tot de publicatie van een nieuwe prijslijst. Prijsverhogingen na de koop van goederen zijn uitgesloten. De verzendkosten bedragen € 4,95 per bestelling. Boven de € 40 rekenen wij geen verzendkosten.

Betaling

Total Shaving Solution biedt verschillende betalingsmogelijkheden: iDeal en overschrijving op de bankrekening van Total Shave in Obdam.
Kiest u voor iDeal dan wordt u naar de beveiligde site van uw bank geleid. Kiest u voor overschrijven dan krijgt u na afronding van uw bestelling een betalingsverzoek en de bankgegevens van total Shaving Solution per email toegezonden.

Levering

Levering vindt plaats na ontvangst van de betaling. Uw bestelling wordt in het algemeen binnen 24 uur (werkdagen) na ontvangst van uw betaling verzonden. Alle bestellingen worden als pakket verzonden. In het algemeen wordt uw bestelling de dag na verzending bezorgd. U kunt uw bestelling volgen met een trackingcode.
Er wordt alleen geleverd naar adressen in Nederland. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn, dan brengen wij u daarvan met een email op de hoogte. Indien niet alle bestelde goederen beschikbaar zijn, zijn gedeeltelijke leveringen toegestaan. Deze aanvullende leveringen worden zonder verzendkosten uitgevoerd.

Retourneren van goederen

De klant heeft het recht de geleverde goederen terug te zenden, zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden binnen 7 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of op het sluiten van de overeenkomst. De goederen dienen terug gezonden te worden in de originele verpakking. De kosten van terugzending zijn voor rekening van de klant. De klant verliest dit recht wanneer hij het product gedeeltelijk of volledig heeft gebruikt. Deze uitsluiting is eveneens van toepassing in geval van beschadiging van het product door de klant.

Uitleg herroepingsrecht

Total Shaving Solution levert persoonlijke verzorgingsproducten als scheerzeep, zeep, after shaves e.d.
Tijdens de bedenktijd heeft u als consument het recht om deze zaken te beoordelen zoals u dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Dat betekent in het algemeen dat u het geleverde product ook zal mogen uitpakken en bekijken. Zolang u als klant echter nog niet besloten heeft het product te houden, mag u het product weliswaar bekijken en uitpakken echter NIET gebruiken. 

Materiaal- en fabricagefouten

Indien de geleverde goederen klaarblijkelijke materiaal- of fabricagefouten hebben, met inbegrip van schade door het vervoer, moet een klacht worden ingediend met een nauwkeurige beschrijving, onmiddellijk na ontvangst van de levering en uiterlijk 7 dagen na ontvangst daarvan. Indien de klacht gegrond is, is de klant gerechtigd een gelijke bestelling te vragen, vervanging te eisen, of zich terug te trekken of de koopprijs te verminderen. Indien de klant zijn bestelling terugtrekt, zijn de kosten van terugzending voor rekening van Total Shaving Solution.

Rechten

De hierboven beschreven verklaring geldt voor de total-shaving-solution web site. Total Shave behoudt zich echter het recht voor om deze verklaring van tijd tot tijd aan te passen. Bovenstaand beleid en verklaringen zijn dan ook niet bedoeld als een overeenkomst en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.